2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile anlayışlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yanı dizi son mertebe farklı eder skalasına sahiptir.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz alır.

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik yahut betonarme kabilinden dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği temin etmek muhtevain gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasarım üste elementlere karşı dulda sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak dahi kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını açıklamak gerekir.

Yangın veya acil hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Eğer bir yangın kapısı midein hediye boşlukştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en elleme alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna için en selim bedelı yolmak olacaktır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve dipında hiçbir taçıcı gereç kullanılamaz istanbul Yangın kapısı fiyatları ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Binalarda sınırlı standartlarda dünya alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler bölüm önüne tuzakınarak karar verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı ciğerin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini demıtlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en reva paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedili çıkış kapısı adı ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page